Autumn blues

De herfst is dan echt begonnen! en nee het is niet vervelend dat dit seizoen intreedt. Kleur voert namelijk in mode- en interieurland de boventoon. Allerlei tinten, groen, rood, geel, oranje, roze en blauw. Als ik er één mag kiezen, dan gaat mijn voorkeur uit naar blauw als accentkleur. En dan vooral diep donkerblauw. Deze kleur zorgt voor een rijke waardige sfeer en combineert heel goed met meer natuurlijke tinten van materialen zoals oranje houtsoorten, goud- en koperkleurige accenten en warme kleuren zoals oker en oranje. Ga voor een blauwe muur, kast, bank, fauteuil of tegels. Hierbij wat inspirerende beelden op een rijtje. Hou jij ook zó van blauw?

Diverse tinten blauw. Mijn voorkeur gaat uit naar links boven en links midden. De muur in mijn keuken heeft ook ongeveer deze kleur. 

De kracht van blauw… plafond, deuren en muren in één kleur. Dit maakt het erg chique.

Hier zie je hoe mooi blauw combineert met hout, een linnen bank en bijvoorbeeld de goudkleurig Flos bol lamp (IC Light). 

Blue velvet sofas.. een echte eye catcher toch in dit Parijse appartement? Je t’aime!

Een donker blauw zwevend dressoir à la Pastoe. Eens wat anders en toch timeless. 

Eclectische stijl! Blauwe muur, blauwe bank. Supermooi in combinatie met een houten vloer en de okerkleurige poef (Ligne Roset, Toga). 

Een oude houten kast opnieuw strak in de lak? Blauw is ook zeker een optie die heel mooi uitpakt. 

Blauwe Zelliges in de keuken, toilet of badkamer. Maakt het direct een stuk spannender!

Twijfel niet, ga ook voor blauw in je interieur!

 

De meeste foto’s zijn afkomstig van Pinterest.

1 reactie

  1. […] heb al eerder zelliges als voorbeelden in posts naar voren laten komen, maar ik ben nu weer helemaal opnieuw fan. Ik zou graag mijn badkamer of […]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.