Over Le Living

Laura Engels Le Living portretHallo! Ik ben Laura, de persoon achter Le Living en gek op interieurs! Ik heb mijn hart gevolgd en van mijn hobby mijn beroep gemaakt: interieurontwerper. Ik vind het ontzettend leuk om te helpen een interieur te creëren die jouw persoonlijkheid reflecteert en waar je je ontzettend thuis voelt. Het interessante aan interieur vind ik het combineren van kleuren, materialen, structuren, composities, stijlen en vormen. Ik houd ervan om te spelen met deze aspecten en spannende combinaties te bedenken die verrassen en tóch goed werken. Een goed interieur begint bij een goede, duurzame basis in combinatie met opvallende elementen zoals een heel tof kunstwerk.

YOUR HOME SHOULD TELL THE STORY WHO YOU ARE,

AND BE A COLLECTIVE OF WHAT YOU LOVE.

Nate Berkus – Interior designer

Hoe het begon..

Als kind heb ik heel wat plattegrondjes van droomhuizen getekend en inrichtingen van huizen bedacht. Ik ben erg visueel ingesteld en let automatisch op allerlei details wanneer ik een ruimte binnenstap. Na mijn studies Economie & Marketing, heb ik een aantal jaren in verschillende functies op het hoofdkantoor van een grote supermarkt gewerkt. Mijn liefde voor interieur kwam met de koop van ons huis in Amsterdam in 2016 weer boven drijven. Heerlijk om van je huis een fijne thuis te maken! Le Living ben ik in 2017 begonnen als interieurblog. Ik vind het erg leuk om te vertellen over hetgeen mij inspireert en opvalt op het gebied van interieur. De afgelopen jaren heb ik om mijzelf verder te ontwikkelen een stylingscursus aan Academie Artemis gevolgd en een SketchUp cursus (3d interieur tekenen) gedaan. Naast mijn baan heb ik verschillende interieuropdrachten uitgevoerd, maar op een gegeven moment werd dit erg druk. Ik voelde dat als ik een volgende stap met Le Living wilde zetten, ik een keuze moest gaan maken. Per februari 2020 ben ik dit gaan doen. Ik richt mij nu volledig op interieur en heb nu alle tijd om mooie interieurontwerpen te maken. Om nog beter te worden in dit vak ben ik gestart met de vakopleiding interieur ontwerpen aan de Nia Academie.

Kun jij hulp gebruiken bij jouw interieurontwerp en spreekt mijn stijl jou aan? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wist je trouwens dat in de naam Le Living onder andere is gebaseerd op mijn initialen Laura Engels? Het is niet alleen een grappige samenvoeging van Frans & Engels, maar ik heb in mijn bedrijfsnaam ook mijn eigen naam verwerkt.

Interieuradvies en ontwerp Le Living Laura Engels​​​​​​​