Over Le Living

Hallo! Ik ben Laura, de persoon achter Le Living en gek op interieurs! Ik heb mijn hart gevolgd en van mijn hobby mijn beroep gemaakt: interieurontwerper. Ik vind het ontzettend leuk om een interieur te creëren die jouw persoonlijkheid reflecteert en waar je je ontzettend thuis voelt. Het interessante aan interieur vind ik het zoeken naar gelaagdheid. Het combineren van kleuren, materialen, structuren, composities, stijlen en vormen. Ik houd ervan om te spelen met deze aspecten en spannende combinaties te bedenken die verrassen en tóch goed werken. Een goed interieur begint bij een goede, duurzame basis in combinatie met opvallende elementen zoals een heel tof kunstwerk.

YOUR HOME SHOULD TELL THE STORY WHO YOU ARE,

AND BE A COLLECTIVE OF WHAT YOU LOVE.

Nate Berkus – Interior designer

Hoe het begon..

Als kind heb ik heel wat plattegrondjes van droomhuizen getekend en inrichtingen van huizen bedacht. Ik ben erg visueel ingesteld en let automatisch op allerlei details wanneer ik een ruimte binnenstap. Na mijn studies Economie & Marketing, heb ik een aantal jaren in verschillende functies op het hoofdkantoor van een grote supermarkt gewerkt. Mijn liefde voor interieur kwam met de koop van ons huis in Amsterdam in 2016 weer boven drijven. Heerlijk om van je huis een fijn thuis te maken! Le Living ben ik in 2017 begonnen als interieurblog. Ik vind het erg leuk om te vertellen over hetgeen mij inspireert en opvalt op het gebied van interieur. Vanuit mijn interieurblog kwamen de eerste interieuropdrachten, welke ik toen naast mijn baan uitvoerde. Op een gegeven moment werd dit te druk en voelde ik dat ik een volgende stap met Le Living wilde zetten. De keuze werd gemaakt en per februari 2020 ben ik full time aan de slag gegaan met mijn interieurstudio Le Living. Om mij te ontwikkelen in het interieurvak heb ik een stylingscursus aan Academie Artemis gevolgd en de vakopleiding aan de NIA-academie. In februari 2023 ben ik aan de NIA-academie afgestudeerd als interieurontwerper. Dit voorjaar heb ik voor het eerste de Le Living interior class georganiseerd voor enthousiastelingen die zelf in een paar dagen tijd aan de slag willen met hun interieurontwerp en waarin ik ze begeleid. Het was een succes!

Inmiddels ben ik alweer een aantal jaar onderweg en nog steeds ben ik ontzettend blij dat ik dagelijks met interieurs bezig mag zijn! I love my job!

Kun jij hulp gebruiken bij jouw interieurontwerp en spreekt mijn stijl jou aan? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

​​​​​​​