Pakketten interieurontwerp

Le Living werkt met verschillende pakketten voor interieuradvies. Een eenmalig interieuradvies, interieurontwerp compact, interieurontwerp compleet en een interieurontwerp tailor made. Voor ieders woonwensen & behoeftes is er een optie.

Eenmalig interieuradvies

Tijdens het eenmalige interieuradvies geef ik je in ongeveer 2 uur de juiste handvaten om zelf aan de gang te gaan met je interieur!

Wanneer is een eenmalig interieuradvies het juiste pakket?

 • Je wilt snel op weg geholpen worden met je interieur om zelf verder aan de slag te gaan;
 • Je hebt zelf al enigszins een idee en concrete vragen voor een afgebakende ruimte.

Voorafgaand aan ons gesprek vraag ik je om een vragenlijst in te vullen zodat ik me goed kan voorbereiden en we zo veel mogelijk uit het advies kunnen halen. Tijdens het eenmalig interieuradvies lopen we alle vragen door.
Ik heb ook verschillende stalen om de ideeën meer tot leven te brengen. Na afloop van ons gesprek stuur ik
een samenvatting waarin ik alle (shopping) tips en ideeën op een rijtje zet die we hebben besproken.

Tarief: €400 incl. BTW (excl. reiskosten).

Interieurontwerp compact

 • Je wilt een bepaalde ruimte in je huis een complete metamorfose geven.
 • Je gaat niet grondig verbouwen zoals muren verplaatsen, het plafond openbreken, elektra verleggen etc.
 • Alle stappen van een interieurontwerp (link pagina stappen interieurontwerp) doorlopen we.

Wat houdt het pakket in?
Bij dit pakket kom ik eerst langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en maak ik op basis daarvan een offerte. Bij akkoord op de offerte en de tijdslijn, ga ik aan de slag met de eerste stappen van een interieurontwerp; stijl bepalen & de optimale indeling (2 opties). Hierover hebben we een digitaal afstemmingsmoment. Vervolgens ga ik verder met het kleur- en materialenplan en het lichtplan. Dit onderdeel bespreken we ook digitaal, ter ondersteuning ontvang je voorafgaand een stalenpakket met de post. Hierna volgt het meubelplan welke ik bij je thuis kom presenteren. We bespreken dan het complete plan. Je kunt nu aan de slag met het ontwerp! In de uitvoering & realisatie kan ik natuurlijk ook een rol spelen. Zo neem ik vaak een deel van de inkoop op me omdat ik veel interessante samenwerkingspartners heb.
Als de grootste dingen in huis gedaan zijn en de meeste meubels er zijn, kom ik langs voor de afstyling. We maken dan een lijstje met items en hier maak ik een voorstel voor met shoppinglist.

Indicatie tarief: o.b.v. woon-/ eetkamer vanaf €2.000 incl. BTW (excl. reiskosten).

Interieurontwerp compleet

 • Je hebt een nieuw huis of gaat (ver)bouwen
 • Alles ligt nog open en het hele plaatje mag bedacht worden!
 • Alle stappen van een interieurontwerp (link pagina stappen interieurontwerp) doorlopen we.
 • Veel focus op indeling, materialisatie en het (technische) lichtplan

Wat houdt het pakket in?
Bij dit pakket kom ik eerst langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en maak ik op basis daarvan een offerte. Bij akkoord op de offerte en de tijdslijn, ga ik aan de slag met de eerste stappen van een interieurontwerp; stijl bepalen & de optimale indeling (2 opties). Hierover hebben we een digitaal afstemmingsmoment. Vervolgens ga ik verder met het kleur- en materialenplan en het lichtplan. Dit onderdeel bespreken we ook digitaal, ter ondersteuning ontvang je voorafgaand een stalenpakket met de post. Hierna volgt het meubelplan welke ik bij je thuis kom presenteren. We bespreken dan het complete plan. Je kunt nu aan de slag met het ontwerp! In de uitvoering & realisatie kan ik natuurlijk ook een rol spelen. Zo neem ik vaak een deel van de inkoop op me omdat ik veel interessante samenwerkingspartners heb en verwijs ik je naar de juiste vakmensen zoals een meubelmaker.
Als de grootste dingen in huis gedaan zijn en de meeste meubels er zijn, kom ik langs voor de afstyling. We maken dan een lijstje met items en hier maak ik een voorstel voor met shoppinglist.

Indicatie tarief: o.b.v. woon-/ eetkamer vanaf €2.500 incl. BTW (excl. reiskosten).

Interieurontwerp tailor made

 • Je vraag past niet direct in een pakket, zo wil je bijvoorbeeld een combinatie van stappen uit een interieurontwerp maar niet alles.
 • Je wilt hulp bij het ontwerp van een badkamer of keuken.

Ik kan altijd een tailor made offerte maken! Afhankelijk van de grote van de opdracht kom ik bij je langs voor een persoonlijke kennismaking of we doen het via de telefoon/ videocall. De afstemmingsmomenten gedurende het proces hangen ook af van de omvang.

Tarief: vanaf €500 incl. BTW (excl. reiskosten).