Laura

Ik ben Laura en gek op interieurs. Als kind heb ik heel wat plattegrondjes van droomhuizen getekend en inrichtingen van huizen bedacht.  Afgelopen jaar ben ik in mijn eerste “echte” huis getrokken, waarbij ik dan eindelijk aan de slag mocht met mijn interieur. Het huis is licht en heeft nog veel mooie oude elementen waardoor er eigenlijk al een hele fijne sfeer hangt van zichzelf. De stijl die ik verder heb toepast kun je omschrijven als een mix van klassiek en design.

Naast het stylen van mijn eigen huis, ben ik ook erg pro-actief in het geven van (ongevraagd) interieuradvies aan familie en vrienden. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen met het maken van interieurkeuzes en daarnaast het geven van handige tips.

Ik ben er dol op om even binnen te kijken in iemands huis en zo’n uitnodiging sla ik dan ook niet snel af.  Ik ben altijd benieuwd naar de keuzes die mensen hebben gemaakt op interieurgebied, het kan mij inspireren en het zegt ook veel over de bewoner(s).

Ik merk aan mijzelf dat ik enorm veel energie haal uit het bezig zijn met alles wat met interieur te maken heeft. Ik heb daarom besloten mijn hersenspinsels van hetgeen wat ik mooi of interessant vind te delen met als doel anderen te inspireren.

Als je hulp nodig hebt bij het bedenken van een interieur dat bij jou past, ik vind het superleuk om mee te denken! Laat een berichtje achter bij ‘contact’ en ik laat wat van mij horen:)