Interieurontwerp de Bilt

De Bilt Studio Henk Le Living

Dit huis in de Bilt is een aantal jaar geleden grondig verbouwd. Er werd een goede basis gelegd, maar er ontbrak eenheid en sfeer. Ook mocht het geheel warmer. Ik heb een kleuradvies aan huis gedaan en vanuit daar een afstylingsadvies. En het resultaat mag er zijn, een hele verandering!

Alle wanden in de woonkamer en eetkamer zijn opnieuw geverfd en voorzien van een leuk behang. Hierdoor gebeurd er al gelijk veel meer in het interieur en voelt het geheel warmer aan.

Reactie van mijn opdrachtgevers:

“Een paar jaar geleden verhuisden we naar ons nieuwe huis. Na een mega verbouwing hadden we niet meer de energie om veel tijd in ons interieur te stoppen. Zonde! Ons huis was ‘lekker strak’ maar niet sfeervol. Het ontbrak aan warmte.

Laura heeft ons ontzettend goed geholpen om deze elementen in huis te brengen. Wat fijn! Want we waren zelf al begonnen maar wat is er veel keus en wat kost het veel tijd om alles zelf uit te zoeken. En hoe maak je er één geheel van? Laura gaf ons de handvatten en richting om gemakkelijker keuzes te kunnen maken. Ook nadat de grootste wijzigingen doorgevoerd waren, hadden we nog laagdrempelig contact en hielp Laura om de juiste eyecatchers selecteren. Ontzettend blij met deze begeleiding en de goede adviezen!”

Woonkeuken

In de heerlijke ruime woonkeuken voelde het te kil aan. Wit en grijs had de overtoon. Mijn opdrachtgevers wilden wel iets met kleur, maar wat dan? Op de lange wand hebben we een prachtig structuur behang van Arte aangebracht wat direct een enorm verschil maakt! Bij het raam was nog genoeg ruimte voor een lekkere fauteuil. En hoe fijn is het om bij het licht een kopje koffie te drinken? We kozen voor een lekkere relaxed stoel van Bolia met creme bouclé stof. Kleedje erbij, kussentje, lamp, plankjes aan de muur en een tof krukje en zo heb je een super gezellig hoekje! De eettafel van Studio Henk en eetkamerstoelen, hadden ze al. Dit komt nu ook veel beter uit.

Lange wand Arte behang keuken

Mimosa aan tafel

Norman Copenhagen tafeltje Bola stoel, Arte behang

Arte wand behang roze, plankje, vaasje

Matching colours en structures

Keuken Arte behang eettafel studio Henk

De woonkamer

De woonkamer had al een goede basis met bijv. een gezellige haard en een mooi maatwerkmeubel eromheen. Hier waren alleen ook alle muren wit en stond een grijze bank. Mijn eerste advies was om de muren van een mooie tint te voorzien zodat bijv. ook het witte maatwerkmeubel er beter uit zou springen. Ook werden ze verliefd op het Spiral behang van Arte en dit kwam achter de TV. De rest van het meubilair mocht er vervolgens aan geloven. In ons nieuwe kleurenpallet pasten de bank en fauteuil niet meer en ook wilden we meer organische vormen. Zo kwamen we uiteindelijk op de speelse Jax bank van HKLiving in combinatie met de toffe Studio Henk fauteuil in Kvadrat stof. Ook de salontafel werd vervangen door het krachtige model ‘Slot’ van Studio Henk. Een nieuwe lamp en passende decoratie maken het geheel af!

Fauteuil studio Henk

Arte wand woonkamer TV de Bilt

Behang Arte Spiral beeld, haard de Bilt

Doorkijk stalen wand de Bilt

Studio Henk fauteuilHaard jaren dertig huis de Bilt

Kussen HK Living studio Henk fauteuil

Tafel Studio Henk bank HK Living woonkamer de Bilt

Bank met tafeltje ertussen woonkamer HK living de Bilt Ferm Living

Ensuite deuren staal woonkamer De Bilt

Kijk je nog even mee naar de before? Wat een advies aan huis kan doen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.