Interieurontwerp Vught

Project Vught zitkamer

Vorig jaar maakte ik een ontwerp voor een jaren ’50 huis in Vught. Toen de eigenaren er kwamen wonen hebben ze direct uitgebouwd en een goede basis gelegd. Alleen het huis was nog geen thuis. Het werd tijd om het echt af te maken!

Door het hele huis te schilderen, te voorzien van wand- en raambekleding en nieuwe meubels, verlichting en accessoires toe te passen is er samenhang ontstaan en spreken we nu over een gezellig huis!

 

Reactie van mijn opdrachtgever: 
”Het is echt zo fijn dat Laura ons heeft geholpen! Het was alleen al leuk om samen te zoeken naar welke stijlen en kleuren we allebei mooi vinden. Onze benedenverdieping is echt één geheel nu en zoveel warmer en huiselijker dan het was. Heel gaaf om te zien wat we alleen al met andere lampen hebben bereikt. We zijn enorm blij met het resultaat.”

 

Stijl & sfeer 
Voor dit huis zijn we voor een gezellige Scandinavische sfeer gegaan met een neutrale basis en een aantal mooie kleuraccenten. In materialisatie hebben we naar afwisseling gezocht: hout, glas, staal, linnen, velours, behang, tegeltjes etc. Hierdoor gebeurt er genoeg in je interieur waar je oog door gegrepen wordt.

 

Het resultaat

Dit interieur had gezelligheid en samenhang nodig. Door de juiste kleuren, materialen, nieuwe meubels, verlichting en accessoires hebben we een vrolijk geheel weten te creëren.

Hal hooked on walls Karin Sajo blauw project Vught

Gelijk een goede binnenkomer met dit mooie behang van Karin Sajo. Doet gelijk zóveel!

Woonkamer Vught staand oker en blauw

Bank Zuiver project Vught Scandinavisch

Zithoekje maatwerkmeubel kussens Happy Circle

Woonkamer kleurrijk Scandinavisch

Detail kast Vught Romi lamp

De woonkamer was kil en ongezellig (zie before foto’s onderaan het artikel), wat een rust en warmte straalt het nu uit! De muren werden voorzien van een warm tintje, de originele kast werd verplaatst, er zijn leuke decoratieve armaturen toegevoegd, een nieuwe bank en salontafel + een lekker vloerkleed. Voor de TV hebben we een maatwerkmeubel bedacht wat de hele wand beslaat. Grote gebaren zorgen voor een goede basis.  Door in de hoek een zitkussen op het meubel te leggen, is hier ook een extra zitplekje ontstaan.

Eetkamer Vught met buffetkast kleurrijk Scandinavisch

Blauwe muur Vught eetkamerEettafel Vught

In de eetkamer hebben we ook verder kleur toegevoegd. Een mooie blauw tint op de muren en beklede stoelen in blauw en grijs. Ook nieuwe raambekleding in wave-plooi doet een hoop!

Keuken en eettafel Vught

Linnenstructuur behang Arte

Tegelwand VughtHet wandje tussen de keuken en de eetkamer hebben we voorzien van een mooi linnen look behang van Arte. Ook de keuken is gepimpt door een leuke vissengraat tegel van Moods. Zo leuk om mooie texturen toe te voegen.

Before

Om je even een idee te geven waar we vandaan kwamen, de before.. Wat een verschil he?!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.