Interieuradvies kantoor Amsterdam Amstel

Kantoor Amstel

Ik heb een interieurontwerp gemaakt en gerealiseerd voor een jong bedrijf met 8 medewerkers. Ze hebben zich in een voormalig schoolpand nabij station Amstel in Amsterdam gevestigd. Deze plek is tijdelijk (maar wel voor minimaal een jaar), dus daarom hebben we met beperkte middelen deze ruimte tot een fijne werkplek omgetoverd. Als uitgangspunt in mijn ontwerp heb ik de house style en kleurstelling van het bedrijf genomen. Daarnaast was het de wens van de medewerkers om veel met planten te werken.

sfeer en kleur ontwerp kantoor
De ruimte in dit oude schoolpand had weinig sfeer en was inspiratieloos. Witte muren, systeemplafonds en een lichtgrijze gladde vloer. Met beperkte veranderingen hebben we er een leuke ruimte van weten te maken. Zeker ‘groen’ toevoegen helpt. Uiteindelijk zijn 2 muren in Oval Room Blue van Farrow & Ball geverfd, toepasselijk voor alle belangrijke mensen die hier werken;) Er zijn in hoogte verstelbare bureaus met houtlook blad. Daarnaast is er een relaxhoek met een leuke blauwe bank en een vergadertafel met 6 stoelen.
Hier zie je een versimpelde plattegrond van de ruimte met hierin de indeling en de verschillende elementen ingetekend. Aan de linkerkant een hoger gelegen gedeelte met de bank en een vergadertafel. Rechts een lager gelegen gedeelte wat kan worden afgesloten met de keuken en 3 bureaublokken.
kantoor NSV Le Living Amsterdam Amstel
De werkplekken in het lager gelegen gedeelte van het kantoor. Het kantoor ligt naast de Amstel, dus er zijn twee SUP’s aangeschaft voor wat ontspanning af en toe! En ze doen het ook nog eens heel goed in het interieur:)
Kantoortuin Amstel Amsterdam Le Living
De andere hoek van het kantoor met bureaus. De zitballen zijn erg fijn om mee af te wisselen en staan ook nog eens speels in het geheel.
Wandrekje kantoor
Een speels wandrekje aan de muur voor o.a. boeken.
Bureaublok kantoor Amsterdam Amstel
Het blok met bureaus tegen de andere ruimte aan. Aan de muur allemaal posters in eikenhouten lijstjes.
SUP op een kantoor Amsterdam Amstel
Overal leuke posters en planten om de boel aan te kleden!
Bank kantoor blauw
Bij binnenkomst een chill hoekje. Blauwe bank van Leen Bakker tegen de blauwe muur. Leuk kussens van HAY erop en het oranje bijzettafeltje is ook van Leen Bakker. Het ronde kleed is via Volero.
Bank blauw met oranje
Bankje hout met potten en planten.
Bij de entree ook een oud houten bankje (via Leen Bakker) met daarop allemaal planten in terracotta potten. Dit geeft de ruimte direct meer sfeer.
Trapje op en je komt in de vergaderruimte. Hier een zespersoons tafel met houtlook blad. Eraan kuipstoelen van HAY (AAC26) in de kleuren van het bedrijf.
Vergaderruimte kantoor
De vergaderruimte met hier ook planten en kunst aan de muur als sfeermakers.
Toilet pimpen
En zelfs de toilet hebben we met wat (nep)planten. gastendoekje en mandjes op proberen te leuken!

Op een relatief simpele en budgetvriendelijke manier hebben we het kantoor aangekleed. En als het nodig is om op korte termijn te vertrekken dan kunnen de meubels makkelijk weer worden hergebruikt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.