Hulp bij dat hoekje in huis (waar je niet tevreden over bent)

Header Le Living interieuradvies

Allemaal zijn we veel thuis deze dagen. Grote kans dat je op de bank zit en tegen een hoekje aankijkt waar je niet helemaal tevreden over bent. Ik vind het leuk om je te helpen een fijn thuis te creëren. Want wat is er fijner in deze tijd dan een mooi huis? Wil je wat veranderen, maar weet je niet zo goed hoe? Ik help je graag op weg en de komende weken gratis en (bijna) voor niets.

Interieurtips voor hoekje in jouw huis!

 

Ik wil graag hulp bij mijn huis! Wat moet je doen?

Stuur een mailtje naar laura@leliving.nl met (1) een foto van het hoekje in huis wat je aan wilt pakken en (2) schrijf een korte toelichting: Wat bevalt je niet? Waar loop je tegenaan? Waar twijfel je over? En waarom zou ik je moeten helpen.

Aan de hand van jouw mail, kijk ik wat ik voor je kan doen en ga ik voor je aan de slag. Ik formuleer een aantal tips ondersteund met beeldmateriaal om van je huis in een handomdraai een fijn thuis te maken!

Het enige dat ik ervoor terug vraag is een leuke review (per mail) n.a.v. van mijn interieuradvies en jou als nieuwe volger op Instagram, Facebook en Linkedin.

Goede deal toch?;)

1 reactie

  1. […] je mijn oproep van een aantal weken terug nog? Ik show jullie hierbij het resultaat van de eerste drie hoekjes […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.