Officieel live met Le Living interieuradvies en ontwerp

Le Living kantoor interieuradvies

Van mijn hobby mijn beroep maken, dat is wat ik ga doen! Mega spannend maar ik heb de knoop doorgehakt. Per februari 2020 ga ik verder in INTERIEUR! Als interieurontwerper, -stylist, -adviseur, -blogger en alles wat er verder nog op mijn pad komt. Super, super, super veel zin in!

Zo benieuwd wat er gaat komen!

In april 2017 ben ik Le Living gestart. Een interieurblog waarop ik mijn inspiratie op heb gebied van interieur en lifestyle wilde delen. De ene periode verschenen er wat meer artikeltjes dan de andere keer, wat er alles mee te maken had dat ik het naast mijn baan deed en er in mijn privé leven ook wat dingen zijn gewijzigd (o.a. komst van een baby!) Maar onderliggend idee was wel uitzoeken of ik serieus wat kon gaan doen in het interieurvak, een ‘portfolio’ daarvoor opbouwen leek mij niet onhandig.

En na een cursus en wat advies dingen, was daar dan van het voorjaar mijn eerste serieuze opdracht! En plots was er nog 1!  En ja als je dan lekker creatief bezig bent met mooie interieurplannen uitdenken en ontzettende positieve reacties van opdrachtgevers krijgt, tja dan gaat het wel kriebelen. Steeds vaker ben ik er serieuzer over na gaan denken hoe het zou zijn als ik voor mijzelf zou beginnen en ik heb het er met verschillende mensen over gehad. Afgelopen najaar heb ik ook een SketchUp cursus gedaan om de basisbeginselen van het 3D tekenen onder de knie te krijgen. Ik merkte dat naast een baan van 4 dagen, een gezin en een druk sociaal leven het heel lastig is echt de volgende stap te maken. En ja daarom na veeel wikken en wegen en gelukkig heel veel support van mijn vriend, heb ik ervoor gekozen om ervoor te gaan!!!

Na de start in 2017 ga ik voor mijn gevoel dan nu officieel live met Le Living! Fully focused op interieur. De komende jaren staan in het teken van heel veel kennis op doen. Meelopen bij bedrijven/winkels, cursussen doen, meekijken met ervaren interieurstylisten en vooral ook veel ‘learning by doing’. Afgelopen weken achter de schermen al druk bezig geweest en gelukkig al heel veel gave dingen in de pijplijn. Hierover later meer, stay-tuned!

Kun je hulp gebruiken bij jouw interieur? Kijk dan even op deze pagina, hier staat omschreven hoe ik te werk ga of neem direct contact met mij op!

Le Living slaat nu echt haar vleugels uit!

​​​​​​​GIF credits: Visual Stories by MJ

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.