Interieuradvies vakantiehuis in Schoorl

Beach house Le Living Schoorl

Vorig jaar ben ik in contact gekomen met de eigenaren van Dutch Sweet Home. Dutch Sweet Home is een nieuw bedrijf wat vakantiehuizen verhuurt. De huizen die ze verhuren zijn heel compleet, van alle gemakken voorzien en ontworpen in een bepaalde interieurstijl die je direct het vakantiegevoel geeft. Het eerste huisje waar ik mee mocht helpen was The Highlander in een stoere, natuurlijke stijl. Bij het interieur van het tweede huisje ben ik van het begin af aan betrokken geweest, hier zijn we voor de beach stijl gegaan. Het huisje heet de Seagull. Ik ben verantwoordelijk geweest voor het complete ontwerp: stijl, kleuren, materialen, raambekleding, verlichting, meubels en accessoires.

Reactie van de opdrachtgevers: ”Wij kijken met enthousiasme terug naar onze samenwerking met Laura en raden haar iedereen dan ook echt aan. Wij vonden het namelijk een uitdaging om onze vakantiewoning opnieuw in te richten. Wij wilden een bepaald gevoel creëren voor onze gasten en daarbij wel binnen het budget blijven. Laura heeft ons middels een interieuradvies gesprek zo ontzettend goed geadviseerd over elke ruimte en daarin met ons tot in de puntjes meegedacht. Ze heeft de mix aan stijlen en het gevoel wat wij wilden creëren boven verwachting weten neer te zetten. Heel waardevol! Je bent geweldig Laura, bedankt voor alles. Wij hebben onze vaste interieurontwerpster gevonden!”

Moodboard Beach house strandhuis Le Living Dutch Sweet Home

Dit moodboard geeft al goed de beach stijl weer: relaxt, licht, naturellen, luchtig en veel natuurlijke materialen. De strandstijl maar wel op een moderne manier.

Eetkamer & keuken

Aan de voorkant van het huis bevinden zich de keuken en eetkamer. Er is een lekker groot werkblad in een L-vorm die deels voor het raam doorloopt. We hebben voor een Ikea-keuken gekozen met lichtgrijze frontjes en een marmerlook blad; licht en luchtig. In de keuken vind je op de wanden deels behang en lichtblauw/groene verf achter het aanrecht. De eethoek bestaat uit een witte tafel met een houten bankje om evt. ook nog wat extra mensen kwijt te kunnen. De rotanstoeltjes verwijzen weer naar de beach stijl.

Eetkamer keuken beach house Le Living DSH
Eetkamer beach house Le Living DSH
Keuken beach house Le Living DSH
Keuken beach house Le Living DSH

Woonkamer

De woonkamer bevindt zich in een zitkuil, wat een speels effect geeft. Er is veel licht en deze ruimte is helemaal gericht op de tuin. Ook hier hebben we voor mooie lichte tinten op de muur gekozen. Shadow White van Farrow & Ball (heel licht beige) op de muren en op de lange wand structuur behang. De basis is crème/ beige met blauw- en geelaccenten in bijv. de kussens, het vloerkleed, poef en schilderij. In de materialen komt de beach stijl ook goed terug: verschillende soorten licht hout, rotan/ riet en linnen. De hangstoel is een item wat de opdrachtgevers in alle vakantiehuizen willen laten terugkomen.

Materialen en kleuren Beach house Le Living Dutch Sweet Home
Meubels en accessoires beach house Le Living
Woonkamer beach house Le living DSH
Woonkamer beach house Le living DSH
Woonkamer beach house Le Living

Slaapkamers

Boven zijn er 2 identieke slaapkamers. We hebben de ene kamer voorzien van donkerblauw linnenstructuur behang en de andere van beige linnenstructuur behang. In beide kamers boxsprings met beige bekleding en wit hotellinnen. In de overige meubeltjes en accessoires komt de beach stijl terug: wit, hout, shutters en typische zee/strand elementen.

Kleuren en materialen slaapkamers Beach house le living DSH
Meubels slaapkamer Le Living DSH beach house
Meubels Le Living Dutch Sweet Home slaapkamer
Beige slaapkamer beach house Le Living
Slaapkamer beach house blauw
Beach house slaapkamer blauw Le Living

Wat vind je van het resultaat? Ik vind dat de beach sfeer heel goed uitkomt, je krijgt direct zin in vakantie en lekker ontspannen. Ik zeg: BOEKEN MAAR!

In deze opdracht was het heel leuk samenwerken, alles is geweldig mooi uitgevoerd. Ook zie je dat de opdrachtgevers zelf goed zijn in het ‘afstylen’, er is echt aan alle details gedacht!

En om nog even te zien hoeveel werk er is verzet, zo was het….

DSH oud huisje
DSH oud

3 reacties

  1. Hallo Laura, wat mooi zeg! Heb je ook nog een blog over het Highlander huisje? Die ziet er nl ook geweldig uit!

    1. Hoi Marleen, nee helaas daar niet van. Als je er vragen over hebt, laat het dan weten:)

  2. Nou, ik vind die stijl en dat van dit huisje geweldig! Wat is de investering om jou in te huren voor een interieuradvies? Ook voor een recreatiewoning.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.