Interieuradvies: een oude stal omtoveren naar woonhuis!

Dit voorjaar heb ik ontzettend leuk interieuradvies mogen geven. Via een vriendin, die ik ook een handje met haar inrichting heb geholpen, kwam ik met Lin in contact. Lin gaat een stal verbouwen tot woonhuis in een pittoresk dorpje vlakbij Eindhoven. Een flinke verbouwing waarbij er heeel veel keuzes moeten worden gemaakt.

De architect had al een nieuwe indeling gemaakt, nu kon het echte leuke werk beginnen! 

Welke kleur kozijnen? Wat voor vloer? Hoe moet de keuken eruit gaan zien? Wat kunnen we met de enorme vide doen? 

Op korte termijn moesten we dit bedenken. Na verschillende telefoontjes, filmpjes, Pinterestborden etc. ben ik aan de slag gegaan met een compleet interieurplan. De methodologie die ik tijdens de stylingscursus bij Artemis heb geleerd heb ik hier ook weer bij gebruikt. Starten met een moodboard, kleurenkaart, materialen en dan advies ruimte voor ruimte. 

Hieronder zie je het uitgewerkte interieuradvies: 

 

In Den Bosch onder het genot van een hapje & een drankje heb ik het plan gepresenteerd en gelukkig werd het heel goed ontvangen!

Lin: ‘door het advies van Laura is het veel makkelijker geworden om keuzes te maken en dit betaalt zich dubbel en dwars terug in een mooi en samenhangend interieur maar ook in lagere kosten én meer plezier met het maken van de keuzes omdat je beter weet wat je wil en daar naar op zoek kan gaan.

De verbouwing is inmiddels in volle gang, ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat! 

What’s next?

Het volgende interieuradvies staat ook op de planning; een bestaand nieuwbouwhuis in Zwolle. Hierover later meer!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.