Over Le Living: waarom? hoe? en wat?

Aan het einde van het jaar is het de tijd waarin je de balans op gaat maken. Anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met deze blog. Ik kreeg toen de kans het format van een vriendin over te nemen. Aangezien ik al langer rondliep met het idee om een blog te starten, heb ik deze kans toen gegrepen. Nu anderhalf jaar later is het goed te kijken waar ik sta en waar ik heen wil.

Laatst kwam mijn vriend thuis en vroeg mij of ik het ‘Why’- model kende. Ik wist het enigszins te reproduceren gelukkig. Omdat ik precies wilde weten hoe het zat, ben ik het model even gaan ‘googlen’. Simon Sinek stelt zich drie vragen: waarom? hoe? En wat? Ik werd hierdoor getriggerd en bedacht dat het goed is om deze vragen ook voor Le Living te beantwoorden.

Afgelopen jaar ben ik wat minder actief geweest met mijn blog omdat de kleine baby boy op komst was. Tijdens mijn zwangerschapsverlof heb ik het gelukkig met veel plezier op kunnen pakken. Nu ik weer begin met werken (in een nieuwe job!) is het de vraag hoeveel tijd ik nog heb voor deze blog. Om de juiste drive te vinden, werkt het voor mij om zaken concreter te maken. Voor de activiteiten rondom Le Living heb ik dat geprobeerd te doen d.m.v. het Why-model. Het leek me leuk dit te delen om ook aan te geven welke richting ik op wil.

WAAROM Le Living?

Toen ik ben gestart met de blog zat ik een beetje op de wip. Ik was zoekende naar wat nou echt de dingen waren waar ik heel blij van werd en waar ik mogelijk als professional in verder wilde. Interieur vind ik superleuk, ermee bezig zijn geeft mij nieuwe energie. Ik zag een blog rondom interieur ook als een kans om een portfolio op te bouwen om te laten zien wat mijn stijl is en wat ik kan. Ik inspireer graag anderen en ben heel benieuwd naar de reacties van lezers op mijn blog of op foto’s op Instagram.

HOE werkt Le Living?

Op deze blog schrijf ik over de dingen die ik mooi en leuk vind, waar ik graag over vertel en zelf ook leuk zou vinden om te lezen. Het gaat deels over mijn eigen interieur, plannen en aanwinsten, deels over dingen die mij opvallen. Deze verhouding geldt ook voor mijn Instagram pagina, al zijn hier toch wel de meeste foto’s van mijn eigen interieur…

Mijn vraag aan jullie;  wat willen jullie terug zien/ lezen op deze blog en Instagram?

a) meer over en van mijn eigen interieur

b) meer over algemene interieur inspiratie en trends

Heel benieuwd naar jullie voorkeur:)

WAT bereik ik met Le Living?

Succes van Le Living valt te meten aan het aantal views en reacties op mijn blog. Voor Instagram is dit het aantal volgers en likes per post. Komend half jaar moeten deze parameters flink omhoog. Dit om ervoor te zorgen dat de energie die ik er in stop ook uit blijf halen. Dus aan de slag! Ik denk zelf aan meer posts en foto’s die aansluiten op de behoeftes. Hebben jullie nog goede ideeën voor Le Living? Laat het mij zeker weten!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.