Mijn ‘interieur wishes’ voor 2018

Aan het einde van het jaar maken veel mensen de balans op en bedenken ze goede voornemens voor het nieuwe jaar. Aangezien ik bij sommige mensen bekend sta als ‘Laura lijstje’, maak ik natuurlijk vlak voor het nieuwe jaar ook een lijstje voor 2018. Naast een lijstje met goede voornemens, heb ik ook mijn lijstje voor dingetjes in huis. En wat blijkt, deze begint steeds korter te worden! In juni 2016 zijn we in ons nieuwe huis komen wonen, waar we eigenlijk redelijk vanaf scratch zijn begonnen. Als ik nu om mij heen kijk en terugblik, zijn de meeste interieurwensen al wel vervuld. Wat een fijn gevoel is dat!

Interieur hoogtepunten van 2017

Afgelopen jaar hebben we best wel wat dingen aan ons interieur toegevoegd. Hierbij de mooiste op een rij! De laatste maand hebben we nog een mooie slag gemaakt met een nieuwe bureaustoel en eindelijk een lamp voor op de slaapkamer.

Vloerkleed Bellezza van Bolia.com voor in de huiskamer.

Fauteuil Orange Slice van Artifort voor in de tussenkamer.

Tweedehandse teakhouten buffetkast voor in de eetkamer.

Tafellampje Foscarini Lumiere Picola voor in de eetkamer. Leuke combi tussen klassiek en design:)

Behang Golden Age flowers II va KEK Amsterdam in de hal.

Onze eigen Marten & Oopjen in de garderobekamer (lees hier meer over Klassieke Koppen).

Tafellampje van Louis Poulsen PH ½ voor op de schouw.

Bureaustoel Vitra Eames EA 117 voor op de studeerkamer.

Hanglamp Hope van Luceplan voor op de slaapkamer.

Wishlist voor 2018

Als ik dan een lijstje voor 2018 maak, dan staat met stip op nummer 1 salontafels. Dit is iets wat we regelmatig missen. Ik heb al een idee hiervoor en wil graag marmeren tafels laten maken uit een plaat die mijn ouders nog hebben. Het is bijzonder groen/ bruin geaderd marmer. Hier wil ik dan twee tafeltjes van laten maken, geïnspireerd op een salontafel van Fritz Hansen die ik in Hamburg bij de geweldige woonzaak Illums Bolighus heb gezien. Wat vinden jullie ervan? Bijzonder ontwerp he?

Mijn overige interieurwensen voor 2018 zijn, met alle eerlijkheid, ‘nice to have’. Voor op de slaapkamer en logeerkamer zou ik nog graag een leuke stoel hebben zoals de Louis Ghost van Kartell of de J110 van HAY. Daarnaast mag ons huis ook nog wel verder worden aangekleed met kunst. Ik hoop nog tegen een mooie zwart-wit foto voor in de tussenkamer aan te lopen of een groot fel gekleurd schilderij voor boven de bank. Bij de bordeaux rode stoel zou een leeslampje ook wel welkom zijn. En als laatste moet ik eens gaan kijken naar een traploper zodat onze trap wat minder glad wordt.

Heb jij ook nog specifieke woonwensen voor 2018? Ik vind het zelf mooi te ontdekken dat ik eigenlijk enorm blij ben met ons huidige interieur en alle mooie dingen die we de afgelopen jaren hebben aangeschaft!

1 reactie

  1. Hoi dearest daughter,
    indeed getting less wishes and even the more an interieur witch is almost complete… except….
    You can help me to find things for my new kitchen and living room, you don’t have to be bored

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.