Welk muurbloempje wordt het?

Een ‘lang’ gekoesterde wens van mij… Tof behang uitzoeken voor in de hal! Je zou het misschien niet zeggen, maar ik ben zelf best wel fan van opvallende behangen. Mooie kleuren en patronen kunnen mij echt aanspreken. Het kan een hele goede toevoeging aan een interieur zijn en het toont lef. Dat laatste vind ik vooral ook wel tof!

Een echt groter lefgozer in mijn interieur ben ik tot nu toe niet… alles is redelijk behouden. Ik speel liever iets meer op safe, ook om de reden dat ik bang ben om ergens snel op uitgekeken te raken. Gelukkig heb ik in dit huis het perfecte stuk muur gevonden voor een opvallend behang. Mijn lef gaat iets verder dan de toilet en iets minder ver dan de woonkamer, het wordt de hal! Zoals je op de foto kunt zien is het nu een strakke, witte muur, waar niks tegenaan staat en geen stopcontacten inzitten. Makkelijk behangen dus! Daarnaast is het ook om een praktische reden een ideale muur voor behang, er komen nu snel vieze vegen op. Met een druk behangetje, valt dit hopelijk wat minder op!

Na maanden online research te hebben gedaan, was er vanochtend vroeg dan eindelijk een geschikt moment voor een bezoekje aan de plaatselijke behang- en verfwinkel. En na zo’n klein uur binnen te zijn geweest, hebben we eigenlijk al een heel goed beeld.  Ik moet daarbij wel zeggen dat ik dit ook al had voordat ik de winkel instapte, maar je moet de wederhelft ook zien te overtuigen..!

Het wordt bloemig, contrasterend met de rest van het huis, een beetje classy, kleurig en lekker opvallend. Onze ogen zijn op de volgende behangen gevallen. Tell me, what to choose..?

We hebben bedacht er nog een nachtje over te slapen en dan een keuze te maken. Ik denk dat het een hele mooie toevoeging aan het huis gaat worden. Wanneer het behang op de muur zit, zal ik zeker foto’s van het eindresultaat laten zien! Nu maar hopen dat het behangen zelf soepel zal gaan…

9 reacties

 1. Leuk! Laat je weten welke je uiteindelijk hebt gekozen?

  1. Jaa doe ik zeker!

 2. Mij lijken de eerste en de laatste, de meest gekleurde en bloemige behangetjes, de gaafste! Wel vrij pittig, best aanwezig, maar volgens heel gaaf voor zo’n wandje!

  1. Het wordt waarschijnlijk de eerste. Zeker best aanwezig, ik zal ook foto’s van het eindresultaat laten zien. Leuk dat je mijn blog leest:)

 3. Heel leuk Lau! Ben zeer benieuwd wat het is geworden.

  1. Waarschijnlijk de eerste!

 4. Oeh, die eerste of laatste is mooi Lau!

  1. Ja wordt echt wel tof denk ik!

 5. Mooie behangetjes, al een besteld? Eijffinger heeft idd heel mooie dessins. Wanneer kunnen we beginnen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.