Air jellies

Een klein jaartje geleden kwam mijn vriend thuis met één luchtkwalletjes. Hij had ‘m opgehangen aan de lamp op de overloop en vroeg mij wat ik ervan vond.. Heeel leuk en grappig, maar ik vond ‘m ook een beetje lonely. De dag erna hebben we er dus nog een paar bijgekocht. Nu, een jaar later, hangen de luchtkwalletjes er nog steeds en wat ik vooral wonderbaarlijk vind, ze zien er nog steeds goed uit! De plantjes die worden gebruikt komen uit de tropen en groeien aan bomen. Als je ze af en toe wat water geeft door ze met een plantenspuit te besprenkelen blijven ze het prima doen. Geinig toch?

Make your own air jellies

Ik heb veel complimentjes gekregen over de luchtkwalletjes en het leek mij daarom een goed idee om jullie te vertellen hoe je zelf kunt maken. Dit is namelijk easy peasy.

Benodigdheden zijn de luchtplantjes, een zee-egel skelet (beide te bestellen via www.luchtplantjes.nl) en doorzichtig (vis)draad.

Neem de volgende stappen:

1) doorzichtige draad aan het plantje vastknopen;

2) draad welke vastzit aan het plantje door het gaatje van zee-egel skelet halen

De air jellies kunnen eventueel nog gepimpt worden door het skeletje te beschilderen/ spuiten of door pareltjes aan de visdraad te rijgen.

De air jellies wegen niks dus je kunt ze overal aan ophangen. Gegarandeerd complimentjes;)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.