Eenmalig interieuradvies

Tijdens het eenmalige interieuradvies geef ik je in ongeveer 2 uur de juiste handvaten om zelf aan de gang te gaan met je interieur!

Wanneer is een eenmalig interieuradvies het juiste pakket?

  • Je wilt snel op weg geholpen worden met je interieur om zelf verder aan de slag te gaan;
  • Je hebt zelf al enigszins een idee en concrete vragen voor een afgebakende ruimte.

Door een paar uurtjes samen te zitten voorzie ik je van tips, opties, schetsen etc. In praktijk zal dit bijvoorbeeld een middag zijn waarin je de handvaten of bevestiging krijgt waar jij naar op zoekt bent voor je interieur. Voorafgaand aan ons gesprek vraag ik je om een vragenlijst in te vullen zodat ik me goed kan voorbereiden en we zo veel mogelijk uit het advies kunnen halen. Bij jou thuis (kan evt. ook digitaal) gaan we samen aan de slag. Ik neem allerlei stalen mee en samen maken we een mooi interieurplan. Handig dan we dan ook direct dingen kunnen uitproberen. Na afloop van ons gesprek stuur ik een samenvatting waarin ik alle tips en ideeën op een rijtje zet die we hebben besproken.

Interieuadvies en ontwerp Le Living

Interieuadvies en ontwerp Le Living

Tarief: €300 voor een 2-uur durend interieuradvies aan huis, 1 uur voorbereiding vanuit mijn kant en een samenvatting in PDF met shoppinglist na afloop van het gesprek (excl. BTW en reiskosten).